Summer Bike Festival - 2 en 3 juli - De Schorre, Boom

Ga naar beneden

Summer Bike Festival - 2 en 3 juli - De Schorre, Boom

Bericht  TimS op di 10 mei 2011, 04:26

moesten er nog mensen een kijkje willen gaan nemen...

ik ga alvast zeker eens kijken, mogelijk ook mee een ritje maken.
Dus ik neem alvast de fiets mee.

http://www.summerbike.be/

ff pasten:

Over Summerbike

Na de succesvol edities in 2009 en 2010 organiseren de Vlaamse Wielrijdersbond en portaalsite Mountainbike.be, in samenwerking met het provinciaal recreatiedomein de Schorre en WTC Niel, de derde editie van het Summer Bike Festival.

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli vormt het provinciaal recreatiedomein De Schorre te Boom het ultieme decor voor een bikefestival waar zowel jong en oud, man als vrouw, gevorderde biker of pure recreant aan z’n trekken komt. De fel gesmaakte mountainbiketoertochten doorheen de oude kleiputten – een voor velen onbekend en alleszins uitdagend en geaccidenteerd terrein – ontbreken natuurlijk niet op het programma. De organisatoren van het Summer Bike Festival leggen de lat echter hoger en mikken op alle fietsliefhebbers.

De verschillende wegtochten en de gezinstocht die vorig jaar het levenslicht zagen, maken opnieuw deel uit van het goedgevulde programma. Bovendien kan men ter plekke z’n vaardigheden bijscholen door aan een mountainbike-initiatie deel te nemen en is er tevens de mogelijkheid om ter plaatse mountainbikes te testen. Het Summer Bike festival wordt zo een evenement voor de ganse familie, want er zijn speelmogelijkheden voor de allerkleinsten (binnen- én buitenspeeltuin) en er staan verschillende attracties zoals minigolf en waterfietsen gratis ter beschikking van de deelnemers. Voor de iets oudere kids voorzien we dit jaar een aparte toertocht van 10 km. De evenementenweide van de Schorre wordt voorts omgetoverd tot één grote openluchtexpo waar heel wat merken van fietsen en aanverwante toebehoren hun tenten zullen opslaan.

Het Summer Bike Festival is dit jaar een tweeluik. Op zaterdag 2 juli organiseren we de eerste editie van ’600 Minuten voor Duchenne’, een tien uur durende uithoudingswedstrijd die gereden wordt in teams van vier. Zondag presenteren we het inmiddels vertrouwde programma met de tochten, MTB-iniaties, biketests, expozone,…..

TimS

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 02-04-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum